Van een tevreden klant…

Een tijdje terug werd ik benaderd door iemand van DTNP Nijmegen. Dit adviesbureau bestaat dit jaar 20 jaar en het personeel wilde de twee directeuren verrassen met een mooie foto voor in het kantoor. Hun keuze was al snel gevallen op “Nijmegen bij nacht” uit mijn webshop. Een foto die ik net na het vierdaagse vuurwerk maakte vanaf de st Stevenstoren.

Door de hoge resolutie is dit een prachtige foto om heel groot aan de muur te hangen. En dat was ook precies wat ze wilden, de foto op 3,40 meter breed! Om dit goed voor elkaar te krijgen is de foto op IXXI gedrukt, een systeem waarbij de foto in kleine paneeltjes van 20cm bij 20cm. Die paneeltjes worden met kleine kruisjes aan elkaar geklikt tot één geheel. Zo kun je ervoor kiezen om de gehele foto op te hangen, of als je de foto verplaats naar een andere muur, slechts een gedeelte van de foto op te hangen. Een wel heel flexibel systeem dus!

Afgelopen week kreeg ik een foto van DTNP, ze hebben de foto opgehangen. Hij wordt uiteindelijk nog wel wat hoger gehangen maar dit geeft al wel een heel goed beeld van hoe mooi de foto uitkomt als deze zo groot is afgedrukt!

foto-aan-wand