Expositie in het Pakhuis

Aanstaande zondag, 28 augustus, is het dan zover, dan sta ik met mijn werk voor een dag in het Pakhuis in Cuijk. Heel Cuijk staat die dag in het teken van Cuijk, Cultuur aan de Maas. Een groot evenment voor alle culterurele verenigingen van het land van Cuijk. Voor meer informatie, klik hier.

Een tijdje geleden ben ik door de beheerders van het Pakhuis benaderd om te komen exposeren op deze dag. Erg leuk natuurlijk, en vooral een enorme waardering voor mijn foto’s om hiervoor gevraagd te worden! Voor deze expositie heb ik gekozen voor 14 foto’s. Zeven zullen er in kleur zijn (landschappen) en vijf in zwart/wit en twee in monotone. Daarnaast zal er op een groot scherm een slideshow zijn van nog meer werk, mits de techniek meewerkt…

Het thema van Cultuur aan de Maas is dit jaar; cultuur in beweging, wat in sommige foto’s dan weer terug is te zien! Uiteraard is het werk dat ik exposeer ook direct te koop, dus als je nog een leeg plekje aan de muur hebt kun je deze aanstaande zondagavond al gevuld zien!

De expositie is zondag 28 augustus van 11.00 uur tot 17.00 uur, in het Pakhuis, tegenover cafe de Kansas, in de beeldentuin in Cuijk. Misschien tot ziens?!