Dat is nog een leuke e-mail!

Ik krijg nogal wat e-mail op een dag, net als ieder ander. Het meeste is reclame of gaat over onderwerpen die ik volg. Zo af en toe zit er een mailtje tussen waar ik heel blij van wordt.

Vandaag ook eentje. Een e-mail van NatGeoFoto, de foto-communnity van National Geographic Benelux, waar ik lid van ben. Ze bleken weer bezig met het samenstellen van een nieuwe scheurkalender voor 2017. Zij hadden twee foto’s die ik bij eerdere opdrachten had ge-upload uitgekozen voor plaatsing in de scheurkalender. Of ik daaraan mee wilde werken? Natuurlijk, zeker na het succes van de kalender van 2016! Enorm leuk dat ik wederom in de kalender sta, het is een leuk idee dat ik minstens twee dagen per jaar in heel veel huishoudens aan de muur hang!

Welke twee foto’s uitgezocht zijn laat ik nog heel even een verrassing, maar het zijn wel twee mooie al zeg ik het zelf… Vanaf eind augustus komen de kalenders in de winkels te liggen en zijn ze te bestellen bij National Geographic. Maar tegen die tijd zal ik daar ongetwijfeld nog wel wat aandacht aan besteden! šŸ˜‰